Niet iedereen is geboren als een soort Fred van Leer. Sommige mensen hebben gewoon minder gevoel voor mode en sommige mensen interesseert het ook gewoon niet zoveel. De kans dat je hieronder valt, is groot. Waarom? Omdat de meeste mensen niet zoveel geven om kleding en dergelijke. Ze willen er echter wel goed uitzien en dat is begrijpelijk, dat zijn twee op zichzelf staande zaken. Wij willen voor die mensen, en voor jou als je hieronder valt, deze blog aanbieden. In deze blog lees je hoe je heel simpel een mooie outfit kunt samenstellen. Het is lang niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Dit komt omdat de kunst hem in de eenvoud ligt, maar hier vertellen we je hieronder maar al te graag meer over. Dus, ben je klaar om aan de bak te gaan? Mooi, daar gaan we dan!

De basis

Allereerst willen we beginnen bij de basis. De basis ligt hem in onze ogen in de sneakers, hakken, laarzen of schoenen die je aantrekt. De basis is dit omdat het hier allemaal mee begint; je zoekt een paar schoenen uit en matcht hierbij je kleding. Zorg er in ieder geval voor dat je met je schoenen de keuze maakt voor opvallend of simpel. Ga je voor Toral sneakers of kies je voor iets minder opvallends zoals Nubikk sneakers? Zorg er in ieder geval voor dat de schoenen lekker zitten en dat ze passen bij wie je bent en wat je leuk vindt; het belangrijkste is dat je je er goed in voelt zodat je dit kunt uitstralen.

Stijl van de rest

Dan gaan we naar de ‘stijl van de rest’. Wat bedoelen we hiermee? Dat is nogal vaag geformuleerd, vind je niet? Ja, dat begrijpen we wel. We bedoelen hiermee dat we kijken naar de stijl van je kledingstukken buiten je schoenen, hakken of laarzen om. Dit doen we omdat je hierboven de keuze hebt gemaakt tussen iets dat opvalt, en iets dat niet zo opvalt (het is meer ingetogen). Als je de keuze hebt gemaakt voor iets dat opvalt wil je dit zo houden en moet je een stijl kiezen voor de rest van je kleding die wat minder opvalt. Heb je schoenen gekozen die minder opvallen, dan mag je best iets gewaagders kiezen. 

Kleur

Dan als laatste de kleur; kies iets dat bij je schoenen past. Je doet er verstandig aan om schoenen te kiezen in een kleur die makkelijk te combineren valt zoals wit, zwart, grijs of blauw. 

You might also enjoy: